Training Zelfvertrouwen

Dat een kind pas groeit en bloeit als het lekker in zijn vel zit, is een gegeven. En het bewijst zich iedere keer weer.  Sommige kinderen hebben van nature een gezonde portie zelfvertrouwen. En lijken moeiteloos door het leven te stappen. Dat is heerlijk om te zien!

Maar dat is niet voor ieder kind zo. Soms is het fijn om wat handvatten te krijgen en te begrijpen wie je eigenlijk bent. Als je dat weet, ken je je positieve kanten en leer je ook kijken naar je valkuilen. Maar wat heel belangrijk is: je leert te kijken naar hoe je er mee om kan gaan en waar je naar toe wil. Wat je doelen zijn, je wensen , je dromen, maar ook hoe je stapjes kan zetten om je doel te bereiken.

Niet ineens, maar met kleine stapjes. Ondertussen genietend van het proces dat je doormaakt.

Wat je daarvoor nodig hebt, is voor ieder kind anders. Het kan zijn dat je je helemaal niet bewust bent van jezelf, misschien geef je je grenzen niet goed aan of soms heb je gewoon wat vaardigheden nodig om die ene stap beter te kunnen en durven zetten. Of soms zit het ‘m erin dat je nog nooit gekeken hebt naar jezelf en nog niet gezien hebt wat voor een mooi kind je bent.

Als kind kun je dat meestal nog niet benoemen met woorden. Maar al doende kun je er wel achter komen wat je nodig hebt.

Veel ouders vragen mij wat ze kunnen doen om het zelfvertrouwen van hun kind te vergroten. Om die reden leek het me superleuk om een korte training te organiseren met als thema: zelfvertrouwen!

Spelenderwijs gaan we aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen van je kind:

Wanneer ?                         5 vrijdagmiddagen van 14.00 uur tot 16.00 uur.

( 9 maart, 16 maart, 23 maart, 30 maart, 6 april)

Wat?                                    Iedere week een beetje meer zelfvertrouwen.

Voor wie?                           Jongens en meisjes in de leeftijd van  8 tot 12 jaar.

Waar?                                  Locatie afhankelijk van het aantal aanmeldingen , dus dat hoor je nog.

Kosten?                               150,00 euro

 

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je je kind aanmelden?  Mail me  info@kindbegeleidingmarleen.nl of stuur een  persoonlijk bericht via de facebookpagina Kindbegeleiding Marleen of via de contactpagina van deze site.